Аліна Буяльська, дружина півзахисника українського футбольного клубу "Динамо" Віталія Буяльського, не соромиться піднімати пікантні, скандальні і суперечливі теми в своїх соціальних мережах.

Вона є однією з найсексуальніших дружин футболістів, не маючи жодних комплексів. Зараз ми підібрали найгарячіші знімки Буяльської, розташовані на її сторінці в соцмережі Instagram.

Під кожною з публікацій збирається безліч шанувальників, які коментують її фотографії безліччю смайликів вогнів. "Красуня😍", "Свехвеликолепная❤️❤️❤️", "Попка бомба❤️❤️❤️", "Дуже красива😍❤🌠", "Нереальна😍", "Сексуальна і штучна", — пишуть користувачі в коментарях до її публікацій.

Якось знаменитість оприлюднила чергову фотографію, на якій позувала без бюстгальтера в чорному піджаку і брючних штанях. У тій же публікації вона описала, що набрала вагу на святах і вважає життя несправедливим. "Як же Новий Рік і Різдво без куті,олів'є,запеченого гусака та інших смаколиків?🤤 З іншого боку, сиджу і думаю🤔Блін, я стільки працювала в залі, щоб зараз це все набрати ️ ️ життя не справедливе)))", — писала вона там.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, дружина футболіста Динамо показала, які частини тіла вона збільшила: "Не бачу нічого поганого"

Як повідомляв "Знай.ua", гаряча дружина капітана "Динамо" змусила чоловіків божеволіти від знемоги, добірка відвертих фото

Знай.ua писав, дружина футболіста "Динамо" поділилася сльозами через Буяльського: "Нічого не вийшло"