23-річний Ігор Бабко, який брав участь у "Холостячці", але не зміг підкорити серце Ксенії Мішиної після вильоту з проекту пізнав на собі силу популярності. Так, він ділиться порадами і роздумами про життя на аудиторію в 13 тисяч чоловік в Instagram.

Цього разу хлопець вирішив розповісти про свою любов до Києва і зізнався, що хоча і бачив багато країн, але переконаний, що в Києві дуже круто.

"Дуже-дуже-дуже люблю Київ і більше не хочу нікуди їхати звідси!💪 🏻 Бачив половину Європи, Штати і Канаду і вже навіть Африку і скажу вам з упевненістю у нас тут все дуууже круто!",- розповідає хлопець.

Ігор переконаний, що люди їдуть, бо не знають, як заробити гроші в рідній країні. І при цьому трапляється так, що люди їдуть, бачать, що на заході життя таке дороге, що витрачають все, що заробляють.

"Ми з вами живемо в прекрасний час з неймовірними технологіями! Зараз можна працювати не виходячи з дому, а якщо є англійська, то навіть отримуючи європейську зарплату. І це все з нашими цінами! Гаразд, відкинемо зарплати, чого ще бувають наші скаржаться? Люди? Хлопці, у нас дуже круті і добрі люди, повірте. Зі своєю специфікою звичайно, але коли десь живеш довго, починаєш бачити вади скрізь... Так що давайте вчитися любити те, що маємо!❤ ",- пише Бабко.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Шанувальники багато в чому погодилися з колишнім учасником Холостячки, а деякі іноземці навіть розповіли, що після відпочинку в Києві не хотіли звідти їхати.

" Все точно сказано! Люди просто не вміють заробляти гроші! А якби вміли-були б щасливі і тут! 😀 🙏Дякую за пост!", "Два роки тому відпочивала в Києві дуже сподобалося💯 коли їхала плакала😢", "про людей погоджуся, скільки разів була в Києві, тут люди набагато добріші, ніж в моєму місті. я перший раз навіть здивувалася що таке буває. ну і Київ красень, Воздвиженка це взагалі любов", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина і Еллерт після завершення шоу просять допомоги.

Як повідомляв Знай.uа, Бабко з "Холостячки", якого вигнала Мішина, зализує рани безпорадності в міцних наручниках.

Також Знай.uа писав, що відкинутий Мішиною Льоша вбиває себе небезпечним спортом