Українська тенісистка Ольга Янчук, яка стала матір'ю дитини форварда київського "Динамо" Жерсона Родрігеша, продемонструвала чудову форму, в яку вона прийшла за неочікувано короткий час після пологів.

Відповідне фото вона виклала у розділі сторіз на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На фото Янчук позує біля дзеркала з метою зробити селфі. Вона розстібнула джинсову сорочку і оголила плаский підкачаний животик.

Ольга Янчук, скріншот сторіз Інстаграм
Ольга Янчук, скріншот сторіз Інстаграм

При цьому вона оголила й обтягнуті бюстгальтером груди, на яких видніється татуювання у формі поцілунку напомадженими губами — дуже подібної до тої, яку можна побачити на тілі колишньої дружини колишнього гравця "Динамо" Миколи Морозюка Ірині Морозюк.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Батьками гравець київського "Динамо" Жерсон Родрігеш і тенісистка Ольга Янчук стали лише у листопаді 2020 року. Тепер обраниця гравця збірної Люксембургу активно призводить свою фігуру в порядок після пологів, а результатами виконаної роботи ділиться зі своїми підписниками в соціальних мережах.

Нагадаємо, Динамо повернуло великого нападника перед матчами Ліги Європи з Брюгге

Як повідомляв "Знай.ua", Мессі влаштував фанату найкращий день у його житті прямо в машині: "Чи можеш ти дати мені..."

Знай.ua писав, Вербич "виправдався" за Динамо після провальної нічиї: "Ніхто не розуміє правила"