Сьогодні, 3 березня 2021 року, нова дружина 53-річного російського актора і режисера Федора Бондарчука Пауліна Андрєєва багатотисячної аудиторії в соціальній мережі Instagram повідомила про те, що народила сина.

Він народився другого числа, про що свідчить підпис знаменитості під публікацією з датою. Вони назвали його Іваном.

"Іван Федорович Бондарчук ✨ 02.03.2021 р", - написала вона в публікації з вагітним животиком, який їй вдалося приховувати протягом дев'яти місяців.

Пауліна Андрєєва, скріншот: Instagram
Пауліна Андрєєва, скріншот: Instagram

Актрисі всього 32 роки, вона досить приваблива і помітна актриса, що стала популярною завдяки серіалам "краще, ніж люди" і "Метод". А їхні стосунки викликали безліч обговорень, адже, як вважає дехто, різниця у віці між ними досить велика. А Пауліна нібито забрала Федора Бондарчука з родини.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

"У виставах "Дім", "Чайка" і "№ 13D " на її ролі вводять Софію Євстигнєєву, Софію Ковальову і Христину Бабушкіну з Іриною Пеговою. Кажуть, що Пауліна дізналася про своє цікаве положення ще в червні, але нікому нічого не говорила", - повідомляв якось iнсайдер, підтверджуючи чутки про очікуване поповнення.

Пауліні Андрєєвої вдалося приховати від публіки факт вагітності. Жінка відмовилася від публічних заходів і перестала грати в Театрі на якийсь час.

Нагадаємо, без фотошопу і фільтрів – як виглядає Пауліна Андрєєва, заради якої Бондарчук пішов з сім'ї

Як повідомляв "Знай.ua", Бончарчук зіграв весілля з юною красунею-актрисою: замок XIX-го століття, сотні гостей і плаття за ціною машини

Знай.ua писав, колишня дружина Бондарчука здивувала своєю стрункістю