Павло та Алана Мамаєва не можуть без скандалів і публічних вияснень стосунків. Цього разу слово взяла дружина.

Алана Мамаєва всього за пару днів встигла звинуватити чоловіка у зраді, влипнути в міжнародний скандал та розіграти отруєння, завдяки чому подружжя зіркового футболіста знову увірвалось в топ "жовтих" новин.

Супутниця футболіста виклала серію Insta Stories, в яких звинувачує свого чоловіка в зраді. Розлучницею Алана назвала іспанку, на ім'я Ірене.

Мамаєва заявила, що чоловік зрадив її на зборах ростовчан в Іспанії. Вона виклала в мережу фотографію паспорта Ірене та скріншот її номера в WhatsApp.

"Мій чоловік знову почав гуляти і думав, що в Іспанії ніхто не дізнається. У мене все. Дякую за збори", - підсумувала дружина хавбека.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Однак, на цьому було далеко не "все". Іспанка, яку Алана Мамаєва звинуватила в зв'язку зі своїм чоловіком, звернулася до адвоката. Вона заявила, що проводить консультації з юристами з приводу публікації персональних даних.

Тому Алані, скоріш за все, варто чекати повістки в суд. Злякавшись, Мамаєва видалила сторіс, але інтернет, як відомо, пам'ятає все.

Втім, Алана Мамаєва не надто переймається можливим судом. Натомість вона зайнялась пошуком філософських цитаток про зраду.

Чи то цитати на неї так подіяли, чи їй забракло хайпу, але Алана Мамаєва вирішила "приколотися".

Алана написала адміністратору одного з паблік, що вона випила 40 таблеток снодійного. Після цього перестала виходити на зв'язок.

Увечері 3 березня ряд російських ЗМІ написав про те, що Алана Мамаєва вчинила спробу самогубства.

За їхніми даними дружину півзахисника ФК "Ростов" виявили в її московській квартирі без свідомості.

Друзі подружжя Мамаєвих злякалися за Алану, приїхали до неї додому, але не змогли достукатися у двері. Вони нібито викликали рятувальників, які розкрили двері і викликали швидку допомогу та дільничного. У соцмережах стверджували, що Алану екстрено госпіталізували в НДІ ім. Скліфосовського.

Однак, як з'ясувалось, це були лишень "приколи" Алани, яка намагалася таким чином повернути чоловіка.

"У мене все добре, я вдома. Я так просто ... забирала трошки чоловіка. Нічого мене не госпіталізували. Ви що, не знаєте мої приколи, чи що?", - розповіла вона Telegram-каналу Life Shot.

Нагадаємо, інтимне відео Мамаєва з дружиною злили в мережу

Як повідомляв портал Знай.ua, Алана Мамаєва переборщила з косметикою і пластикою

Також Знай.ua писав, дружина Павла Мамаєва, який разом з форвардом "Зеніту" Олександром Кокоріним побив чиновника і напав на перехожого, отримала анонімні погрози з вимогою грошей.