Триває низка гострих реакцій на резонансну статтю у виданні The Times. Герцогиня Сассекська Меган Маркл вже відреагувала на публікацію, в якій її звинуватили в моральному аб'юзі над співробітниками Кенсінгтонського палацу, в якому Меган і Гаррі жили у Великобританії.

Прес-секретар заявив, що Меган Маркл "засмучена подібними нападкам на свою адресу". Пізніше з офіційною заявою виступила прес-служба Букінгемського палацу, резиденції королеви Єлизавети II.

Публікація таблоїду TMZ, скріншот: tmz.com
Публікація таблоїду TMZ, скріншот: tmz.com

"Ми, безумовно, дуже стурбовані звинуваченнями колишніх співробітників герцога і герцогині Сассекських, опублікованих в The Times. У зв'язку з цим, наша кадрова служба розгляне ці обставини, викладені в статті. Персонал, включаючи тих співробітників, хто вже не працює в Кенсінгтонському палаці, буде запрошено для участі в розслідуванні, і ми подивимося, які уроки можна отримати з цієї ситуації. Королівська сім'я вже багато років дотримується політики поваги гідності і прав співробітників і не потерпить ані булінгу, ані харасмента, ані інших утисків на робочому місці", - йдеться в тексті.

Меган Маркл і принц Гаррі, скріншот: YouTube
Меган Маркл і принц Гаррі, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Відомо, що в скандальній статті, опублікованій в перші дні березня 2021 року, сказано, що герцогиня Сассекська, ще до складання королівських обов'язків, нібито знущалася над своїми співробітниками і вигнала двох особистих помічників (до речі, перед від'їздом до Канади Гаррі і Меган розпустили весь свій персонал). У тексті йдеться про певну скаргу, написану в 2018 році колишнім секретарем Меган Маркл і принца Гаррі зі зв'язків з громадськістю Джейсоном Кнауфом.

Принц Гаррі та Меган Маркл, фото Getty Images
Принц Гаррі та Меган Маркл, фото Getty Images

Більше того, журналісти написали, що нібито в Букінгемському палаці (резиденція королеви) і Кларенс-Хаусі (резиденція батька Гаррі, принца Чарльза) були в курсі неналежної поведінки герцогині з персоналом, особливо молодими дівчатами, але нічого не зробили. Тому ще незрозуміло, кого прес-служба палацу зараз захищає більше - герцогиню Сассекську або королеву Єлизавету II.

Також деякі журналісти припускають, що у піарників з Букінгемського палацу є мета - максимально дискредитувати Меган Маркл перед ефіром у Опри. Та так, щоб жодному її слову ніхто не повірив.

Раніше повідомляли, дружина принца Гаррі знущалася над прислугою? Королівська сім'я проти Меган Маркл.

Як повідомляв Знай.uа, дружина Алека Болдуіна народила шосту дитину через півроку після п'ятого, фанати в подиві.

Знай.uа писав, Меган Маркл у небезпеці? Принц Гаррі зізнався Опрі про страх повторити долю Діани.