В Україні набули чинності нові правила перевезення дітей

Набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 24 лютого нинішнього року №152. Ним внесено зміни до Правил дорожнього руху, які стосуються перевезення дітей. Змінилося не багато. Доповнили визначення дитячої утримуючої системи-замість спеціальних засобів.

Дитина в машині, скріншот: Youtube
Дитина в машині, скріншот: Youtube

Українців масово змусять повертати гроші за субсидії: перевірять пенсіонерів, безробітних і пільговиків

Міністерство фінансів підозрює понад півтора мільйона українців у масових незаконних отриманнях соціальних виплат. Якщо цей факт підтвердиться - багатьом громадянам доведеться повернути гроші державі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Призначення субсидій, кадр з відео
Призначення субсидій, кадр з відео

Українців повідомили про нову ціну на газ з квітня: верхню межу вартості буде скасовано

З 1 квітня буде скасована встановлена Кабінетом міністрів України межа ціни на газ для населення на рівні 6,99 грн за кубометр. За прогнозами експертів, після цього ціни обов'язково зростуть, але з 1 травня уряд вже готується ввести новий механізм соціального захисту.

Перевірка газу, скріншот: YouTube
Перевірка газу, скріншот: YouTube

У Миколаєві з'явиться найбільший український прапор

У Миколаєві встановлять найбільший український прапор за 14 мільйонів гривен. Про це свідчить протокольне рішення за результатами селекторної наради керівництва ОДА з Офісом президента, яке пройшло 11 січня.

Над Землею помітили космічний ураган з плазми: науковці досліджують можливі наслідки

Вчені перше в історії зафіксували космічний ураган з плазми. Бурління плазми було помічено над Північним полюсом. На фото це явища нагадує ураган, в якому кружляла плазма, цей “танок” тривав близько восьми годин, а потім зник.

Космічний ураган, зображення Інстаграм
Космічний ураган, зображення Інстаграм