Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян порадував багатотисячну армію шанувальників хорошою новиною – 8 березня відбудеться святковий концерт, в якому він візьме участь.

Так, на своїй сторінці в соцмережі Instagram Мірзоян опублікував фотографії з концерту до Міжнародного жіночого дня, на одній з яких з'явився в компанії акторів з гумористичного проекту "Дизель Шоу". Також чоловік Тоні Матвієнко повідомив час, коли покажуть концерт.

"8 березня, СТБ о 22:10 святковий концерт. До зустрічі!" - зазначив співак.

Арсен Мірзоян, фото з Instagram

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ніна Матвієнко розкрила секрети вічної молодості, як тещі Мірзояна вдається не старіти: "Мене врятували..." На думку народної артистки України, дуже важливо чистити організм і обмежити в раціоні м'ясо.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян розповів про прем'єру кліпу Ол.Ів.'Є – музичного проекту Олександра Положинського та Івана Марунича. Артисти презентували кліп на пісню "Три троянди", в якому знімалися Джамала, Аня Добриднєва, а також головні жінки Мірзояна – Тоня і Ніна Матвієнко.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян показав, як розважається без Тоні Матвієнко.

Також портал Знай.uа писав, що тендітна Тоня Матвієнко сховалася за широкою спиною Арсена Мірзояна – про таке мріє кожна жінка.