У Польщі сталася смертельна ДТП з українцями: 6 загиблих і багато поранених

Сьогодні, 6 березня 2021 року, рано вранці з'явилася інформація про те, що в Польщі в дорожньо-транспортній пригоді загинули 6 українців, ще 15 травмовані.

Аварія в Польщі з українцями, фото: Twitter
Аварія в Польщі з українцями, фото: Twitter

"#Польща: поблизу м. Кашице рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у ДТП. 6 громадян України загинули, 15 госпіталізовані. Консули виїхали на місце події, взаємодіють з місцевою владою і лікарнями для надання консульської допомоги українцям і з'ясування всіх обставин аварії", - йдеться в повідомленні дипломата Олега Ніколенка в соціальній мережі Twitter.

Заливако в 11 сезоні "Холостяка" побив всі рекорди: поцілунок в перший вечір

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

5 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" стартував новий сезон всіма улюбленого проекту "Холостяк" з Михайлом Заливако.

І на офіційній сторінці телеканалу в соціальній мережі Instagram почали з'являтися публікації, пов'язані з довгоочікуваним шоу і учасницями в ньому. Одна з них стосується першого поцілунку на проекті з дівчиною, яка прийшла з цибулею і стрілами. Після поцілунку з Михайлом Заливако учасниця проекту заслужила від нього троянду, як і дві інші учасниці.

"не дарма прийшла з луком і стрілами-відразу в сердечко поцілувалася Дівчата, calm down, перший поцілунок на проекті, як і перша троянда - done", - йдеться в публікації.

Аферисти відкрили полювання на довірливих пенсіонерів: відбирають майно і переписують спадщину

Українці вимагають захистити права законних спадкоємців від шахрайства третіх осіб.відповідна петиція до президента Володимира Зеленського була розміщена на відповідному розділі офіційного інтернет-представництва глави держави.

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео

Як зазначила автор документа, зловмисники часто оформляють документи так, щоб забрати майно в інших осіб, особливо від цього страждають літні люди.

Олена Зеленська спростила життя 2 мільйонам українцям

Дружина президента України Володимира Зеленського Олена відвідала презентацію проекту" Почуй мене", який був створений для людей з порушенням слуху за інціативою Міністерства соціальної політики України у співпраці з ГО "Громадський рух"соціальна єдність".

" його мета-дати можливість людям з вадами слуху, яких в Україні близько двох мільйонів, зручно звертатися за Послугами до органів державної влади. Для цього Мінсоцполітики запустило гарячу лінію за номером 1539, на якій можна скористатися послугою сурдоперекладача", - написала перша леді країни в Instagram.

Українські копи блискавично врятували 2-річну дитину, яка втратила свідомість

На сторінці Міністерства внутрішніх справ України в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про запорізьких патрульних, які оперативно супроводили авто з малюком, який перебував без свідомості, в лікарню.

Адже, коли надходить виклик, де на кону життя і здоров'я дитини, відсутній будь-який час на роздуми. До них на стаціонарному посту звернулися схвильовані батьки, і повідомили, що поверталися додому з лікарні і їх 2-річний син втратив свідомість.