Президент України Володимир Зеленський відреагував на трагічну ДТП у Польщі, в якій загинуло 6 українців. Більше 30 осіб, за інформацією іноземних ЗМІ, отримали поранення.

Глава держави написав пост у соціальній мережі Twitter, в якому висловив сердечні співчуття родині цих українців.

"Сердечні співчуття сім'ям українців, чиї близькі загинули і отримали травми в результаті аварії автобуса під польським Кашице. Наші консули - на місці трагедії. Робимо все можливе для надання допомоги", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Номер телефону консульства України в Любліні, за яким можуть отримати інформацію родичі: 📞(+48) 7841 385 55.

Про це стало відомо завдяки публікації прес-секретаря МЗС України Олега Ніколенка в Twitter рано вранці. Він зазначив, що це був рейсовий автобус Познань-Херсон, який впав з віадука поблизу Ярослава. Автомобіль прямував до кордону з Україною з 57 людьми на борту. Всі пасажири-громадяни нашої країни.

Нагадаємо, в Польщі сталася смертельна ДТП з українцями: 6 загиблих і багато поранених

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві "синій" таксист збив на переході маму з дитиною - "Встигла відштовхнути коляску"

Знай.ua писав, у Харкові мажор задавив пенсіонерку на зупинці і відбувся умовкою. Правопорушник пояснив слідчим, що під час руху жодних перешкод не помітив.