Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, частенько радує своїх шанувальників яскравими фото і Відео зі свого життя в соціальній мережі Instagram.

На цей раз в акаунті проекту" Маска " з'явилося відео, де вона в одному з фрагментів шоу поділилася правдою життя.

"Правда життя від Олі Полякової. Друзі, погоджуєтеся з нашим детективом? Не пропустіть новий випуск гіпершоу МАСКА вже 6 березня о 21: 00", - сказано в повідомленні.

Оля встала зі свого крісла і показала свій образ: довге хвилясте волосся, об'ємне чорно-біле плаття з виділеною талією.

"Ви знаєте, що ми ніколи не дорослішаємо? Змінюються тільки ці довбані цифри в цьому довбаному паспорті. А розуму....",- каже Полякова.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Шанувальники погодилися з простою мудрістю Полякової, відзначили, що вона найкраща і зізналися, що роки йдуть, а дурь залишається з тобою.

"Повністю з нею згодна. Роки йдуть а дурь залишається з тобою назавжди 😂", "Оля краща"," Браво Оля, і що робити з цими довбаними цифрами👏 😍 😂", " Не хочу нікого засмучувати, але цифри в паспорті не змінюються. Там як стояла дата вашого народження, вона там так і остаётся стояти.",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Оля Полякова в образі ельфійки показала, на що здатні її нескінченні ніжки.

Як повідомляв "Знай.uа", гімнастка Різатдінова затьмарила Полякову на"Ліпсінк батл".

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова в жаркому танці показала, що у неї між ніг.