5 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" відбулася прем'єра довгоочікуваного 11 сезону "Холостяка" з Михайлом Заливако.

На офіційній сторінці телеканалу в соціальній мережі Instagram продовжують з'являтися публікації, пов'язані з довгоочікуваним шоу і учасницями в ньому. А зараз в Stories з'явилося відео з танцівницею Ольгою Каплун, яка на своєму акаунті вже виставляла раніше фотографії з Григорієм Чапкісом, Віктором Ющенком, Олексієм Тригубенком з "Холостячки", Олегом Винником, Михайлом Поплавським та іншими.

На відеозаписі видно, як Михайло Заливако обіймає дівчину за талію, перебуваючи ззаду, з посмішкою на обличчі.

З приводу першого випуску "Холостяка" можна сказати багато чого. Це стосується і першого поцілунку, і участі порноактриси в зйомках, і того, що чоловік вирішив не робити вирішальний вибір на підставі першого враження. Михайло Заливако залишив на проекті всіх дівчат, з якими познайомився. Користувачі в коментарях здивовані через подібне.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, учасниці "Холостяк-11" шокували українців, такого ще не було: "Не в адеквате, зробили Дом-2". Він показав, що не боїться порушувати правила і діяти за велінням свого серця.

Як повідомляв "Знай.ua", Зайка Юля з "Холостяк-11" після "стриптизу" перед Заливако висловилася про свою дірочку: "Позбавили". Згодом Заливако позбавив учасницю від костюма. І зараз дівчина на своїй сторінці в соцмережі вирішила написати про свій шлях на шоу.

Знай.ua писав, переможниця "СТМПУ" Таня Брик зацікавилася "Холостяком" Заливако: "Купила Просекко і креветки"