Настала весна, а це означає, що саме час прокидатися від зимової сплячки, оживати разом з природою, починати активно жити і найголовніше готується до головного свята сезону – 8 березня.

Сьогодні ми пропонуємо вам найкращі слова привітання в прозі до дати, відомої кожній людині в усьому світі та українцю, зокрема. Адже Міжнародний жіночий день святкується досить давно, з'явившись спочатку як день солідарності жінок в боротьбі за рівні права і емансипацію.
Міжнародний жіночий день, скріншот: Youtube
Міжнародний жіночий день, скріншот: Youtube

Перейдемо до самих привітань:

Дорогі, милі дами, найчарівніші і непередбачувані створення, вітаємо вас з Міжнародним жіночим днем! Бажаємо вам чудових днів, наповнених радісними подіями, красивими словами, любов'ю і душевністю. Нехай ваші бажання виконуються все частіше, близькі оточують вас теплом і ніжністю, турботою і безмежною увагою. Щастя вам, прекрасні дами, і нехай воно не закінчується!

***

У цей важливий для всього людства день, 8 березня, ми бажаємо вам, дорогі дами, не здаватися, щорічно нагадуючи чоловікам про своє важливе місце на цій планеті. Адже без вас не було б романтики, вселенської краси, щирого сміху, доброти та інших частинок, що з'єднують життя на землі в єдине ціле. Спасибі вам за те, що ви є, існуєте і щодня радуєте чоловіків своєю присутністю і безмежно сяючою посмішкою.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

***

Милі, ніжні, прекрасні жінки! Нехай цей день, 8 березня, подарує вам прекрасний настрій, виконання всіх потаємних бажань! Нехай він стане стартом для нових починань, які принесуть тільки радість! Щирих вам компліментів і добрих слів завжди! З весняним святом!

***

Прекрасні жінки, спасибі вам за почуття, що виникають в будь-якому куточку нашої планети! Вітаємо вас з Міжнародним жіночим днем, зі святом, яким не повинно обмежуватися добре ставлення до кожної з вас. Адже 8 березня має бути лише крихітним нагадуванням для чоловіків - радувати представниць прекрасної статі необхідно завжди без особливих приводів.

***

У свято 8 березня я бажаю тобі дуже необхідних речей: спокою і миру в душі, радості в очах, любові в серці, сонячних і яскравих днів. Посмішок, гарного настрою, радості, щастя! Нехай в твоєму житті все буде так, як ти сама хочеш.

***

Бажаю чарівного настрою, ніжних чоловічих обіймів, запаморочливих успіхів в кар'єрі, захоплень до душі, сімейної стабільності, яскравих емоцій і вражень, фінансової незалежності, щасливих посмішок і безліч таких чарівних днів, як сьогоднішній весняний жіноче свято — 8 березня!

Міжнародний жіночий день, скріншот: Youtube
Міжнародний жіночий день, скріншот: Youtube

Нагадаємо, свято Весни на порозі: привітання з 8 березня у віршах і прозі

Як повідомляв "Знай.ua", 8 березня залишить харків'ян з дірявими кишенями - у скільки обійдеться букет для коханої

Знай.ua писав, секретарка Зеленського Мендель вже почала святкувати 8 березня: "Це ж агресивне свято"