Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, часто показує в своїх соціальних мережах яскраві кадри не тільки з професійного, а й особистого життя.

Цього разу артистка вирішила показати, як фарбується її 9-річна дочка Аліса. На коротких роликах в Stories Instagram вона намалювала дівчинці стрілку і підкреслила тушшю.

На другому оці Аліса робила макіяж вже сама тінями. Мама назвала цей макіяж "рибка", тому що вона зробила роздвоєні стрілки тінями.

"Бачите, навіть дитина впорається", - каже Полякова.

При цьому сама Оля для своєї дочки вирішила вибрати саме такий вид макіяжу, як робить собі – стрілку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дочка Олі Полякової, фото: Instagram Stories
Дочка Олі Полякової, фото: Instagram Stories

Дочка Олі Полякової, фото: Instagram Stories
Дочка Олі Полякової, фото: Instagram Stories

Нагадаємо, раніше в акаунті проекту" Маска " з'явилося відео, де Полякова в одному з фрагментів шоу поділилася правдою життя.

"Правда життя від Олі Полякової. Друзі, погоджуєтеся з нашим детективом? Не пропустіть новий випуск гіпершоу МАСКА вже 6 березня о 21: 00", - сказано в повідомленні.

Оля встала зі свого крісла і показала свій образ: довге хвилясте волосся, об'ємне чорно-біле плаття з виділеною талією.

"Ви знаєте, що ми ніколи не дорослішаємо? Змінюються тільки ці довбані цифри в цьому довбаному паспорті. А розуму....",- каже Полякова.

Раніше ми повідомляли, Оля Полякова в жаркому танці показала, що у неї між ніг.

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова на шоу" Маска " розкрила головну таємницю всіх дорослих.

Також "Знай.uа" писав, що дочка Олі Полякової Маша отримала тортом в обличчя від найближчих.