Відома українська співачка Тіна Кароль змінила стиль виконання і почала пародіювати реп Олексія Потапенка.

Це сталося в першому випуску шоу "Ліпсінк батл".

Відомо, що в суботу, 6 березня, відбулася прем'єра нового українського шоу "Ліпсінк батл", на якому зіркові учасники повинні спародіювати виступ культових виконавців України та світу. Ведучими шоу стали українські співаки Тіна Кароль і Олексій Потапенко, які активно зайнялися розвагою глядачів і спілкуванням з учасниками.

В ході програми глядачі помітили кумедний момент: після пародії телеведучих на пісню "Нас не догонят – Тату", Кароль і Потап почали обговорювати, хто кого пародіював в житті. Виконавиця заявила, що колись перепела перед дзеркалом Жанну Агузарову, а також свого співведучого Олексія Потапенка.

Репер був здивований заявою своєї колеги і почав було жартувати з цього приводу, проте Тіна його перебила відмінною пародією. Дівчина зачитала кілька рядків про собаку, після чого різко скрикнула і підірвала зал для глядачів оплесками.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, що Ксенія Мішина виступила в образі Винника, тоді як Олександр Еллерт став вусатою Брітні Спірс

Як повідомляв портал Знай.uа, гімнастка Різатдінова затьмарила Полякову на "Ліпсінк батл": "дізналися?".

Також Знай.uа писав, що Кароль і Потап пристрасно поцілувалися, поки Каменських не бачить:"Балану не показуйте".