Один із найяскравіших зірок 90-х, чий епатаж досі зміг перевершити мало хто з сучасних артистів Борис Мойсеєв показав світлини зі святкування 67-го дня народження у колі друзів.

Відповідні кадри були опубліковані на його сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На світлинах чоловік оточений його близькими друзями, псами і повітряними кульками. Всі посміхаються, вони розслаблені. На останній світлині можна побачити одну зі страв, яку іменинник подав на стіл: фаршировані перці. На фото видно наскільки міцна шкірка, наскільки повно набиті м'ясом кожен із перців.

Фанати і підписники виразили велику кількість підтримки співаку, йому бажали щастя, любові і здоров'я. Здоров'я справді потрібно співаку цього року: нещодавно він пережив інсульт, після чого доволі довго пролежав у лікарні. Цілком можливо, що співак досі набирається сил після цього.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Борис Мойсеєв на дні народження, фото Інстаграм
Борис Мойсеєв на дні народження, фото Інстаграм

Варто зазначити, що Мойсеєв останнім часом уникає того, щоб викладати актуальні фото з собою - вся його сторінка в інстаграмі заповнена архівними фото. Фактично, фотосесія з дня народження стала одним з небагатьох кадрів, які Мойсеєв не став приховувати від публіки.

Нагадаємо, Прикутий до ліжка Моїсеєв став повним жебраком - друзі забули, концертів немає: що чекає на "голубую луну"

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.