Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка розкрила свою маленьку таємницю - виявляється, Наталя ховалася під важким і яскравим костюмом Махаона на шоу "Маска", ставши першим таємничим гостем в сьомому випуску проекту.

Красуня приміряла високі ботфорти на 40-сантиметровій платформі, в яких було неможливо пересуватись, а також блискучу накладку у вигляді спортивного чоловічого торсу, щоб заплутати як численних шанувальників шоу, так і його зіркових детективів: Олю Полякову, Настю Каменських, Андрія Данилка, Дзідзьо і Олега Винника.

Могилевська виконала композицію "Нас бьют - мы летаем" і змусила детективів повірити, що Махаоном може бути чоловік: Іво Бобул, Віктор Павлік або Юрій Горбунов. Втім, Настя Каменських відразу припустила, що під маскою ховається Наталя Могилевська.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"40 сантиметрів, між іншим.
Лайкай, якщо дивився шоу "Маска" @maskaukrainetv

Друзі, це крутий експеримент, але такого сценічного костюма в моєму житті ще не було!

Вперше в житті я навчилася ходити на ходулях, висота яких була 40 см‼️ Ходити неможливо - тільки стояти.

Плюс до всієї складності костюма ще періодично парусили крила🦋

Але мені страшно цікаво було поміряти цей костюм і пожити в ньому.
Будь-який новий досвід відкриває нові двері!"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".