Відома українська ведуча і колишня наречена Віталія Козловського Раміна Есхакзай поділилася сонячним знімком і занудьгувала по прогулянках в Європі.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

Раміна Есхакзай відома українцям не тільки в ролі колишньої нареченої Віталія Козловського, але і в якості учасниці "Холостяка" і ведучої особистого шоу на YouTube "ходять чутки". Крім активної діяльності в якості журналіста, дівчина ще займається соціальними мережами, де розповідає шанувальникам про подробиці свого життя

Цього разу Раміна порадувала фанатів сонячним знімком з київського пасажу, де нещодавно гуляла. Дівчина зазначила, що ця вуличка нагадала їй про прогулянки по Європі, які на даний момент нікому не доступні.

"Прогулялася по пасажу в Києві, відразу ностальгія по прогулянках в Європі 💕 Як думаєте, ми скоро повернемося до вільних подорожей?",- написала ведуча під фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Пост Рамины Эсхакзай в Instagram / скріншот
Пост Рамины Эсхакзай в Instagram / скріншот

Для прогулянки Есхакзай вибрала спокійний наряд у вигляді вільної бежевій сорочки-пальто, білої смугастої футболки, синіх джинсів вільного крою і молочно-білих черевиках на шнурівці. Весь образ ведуча доповнила брендовим рюкзаком і класичними окулярами.

Під публікацією шанувальники висловили різні припущення щодо того, коли українці знову зможуть подорожувати Європою. Багато відзначили, що це трапиться досить не скоро, оскільки в ЄС досі діє жорсткий карантин.

Нагадаємо, що Раміна показала, кого завела собі після розставання з Козловським: ця мордочка поза конкуренцією.

Як повідомляв портал Знай.uа, Раміна звернулася до фанатів через сестру на карантині.

Також Знай.uа писав, що Раміна Есхакзай поділилася досвідом, Як навчитися жити з розладом харчової поведінки.