Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,5 мільйонів чоловік.

Зараз він поділився привітанням, адресованим до "дівчаткам", до Міжнародного жіночого дня. Він завжди звертався до прекрасної половини людства саме так, будь їм 8 років або 80. Бо не важливо, скільки, за його словами.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

"Вітаю з жіночим днем. Ми, чоловіки, без жінок-ніяк і нікуди. Завжди говорив і буду говорити, що повага до жінки - це те, без чого чоловік - не чоловік. Перш за все - повага. Глибокий. Теперішнє. Ну а далі ще багато всього, що ми Вам повинні. За законами природи. Вона так все влаштувала. Захист. Любов. Піклування. І багато-багато іншого. Нехай життя кожної з вас буде щасливою. І обов'язково наповненою любов'ю у всьому, що вас оточує і чим ви займаєтеся, чим живете. Будьте щасливі. Не тільки 8 березня))", - написав Дмитро Комаров у публікації.

Дмитро Комаров, скріншот: Instagram
Дмитро Комаров, скріншот: Instagram

Він зробив селфі під час польоту на вертольоті, посміхаючись в сонцезахисних окулярах і дивлячись прямо в камеру. Також телеведучий заявив, що мужики повинні зробити все, щоб улюблені жінки щодня були щасливі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Немов кожен день - 8 березня ❤❤❤",- підсумував він.

Нагадаємо, Дмитра Комарова з "Світу навиворіт" занесло в саме містичне місце на планеті: Кінг би зацінив

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський погодився віддати місце прем'єр-міністра Комарову з "Світу навиворіт": "Все, по руках"

Знай.ua писав, Комаров з "Світу навиворіт" осідлав гоночного Бика: небезпечно, але весело