Популярна українська співачка Злата Огневич (справжнє ім'я Інна Бордюг), часто ділиться з шанувальниками яскравими кадрами зі свого життя і роздумами на різні теми в Instagram.

Цього разу дівчина нагадала жінкам, що в кожній тече жіноча сила, яка здатна творити дивовижні речі. Вона привітала дівчат і закликала зберігати в собі живу і справжню енергію.

"У кожній з нас тече Сила. Я називаю її жіночою силою. Коли ми з нею єдине ціле-відбуваються дивовижні події в житті! 🙌 🏾 Дівчатка мої улюблені, ніжні і прекрасні! У своєму бажанні підкорити світ-Зберігайте себе, Живу, справжню 🤍 зі святом", - пише Огневич.

Злата Огневич, фото: Instagram
Злата Огневич, фото: Instagram

На фото дівчина позує в чорній короткій сукні на тонких бретелях і босоніжках на шпильці. Вона доповнила жіночний образ ніжним золотистим макіяжем.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від образу і слів Огневич і написали безліч компліментів в коментарях.

"з жіночим Днем ❤️❤️❤️🌸🌸🌸🌸нехай в душі завжди буде Весна" ," зі святом🌞 💖 🌞весняного вам настрою!🌺 🌺 🌺Так прибуде з нами сила!💗 ", "Злата зі святом весни. 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 ", "Злата, з 8марта, довгоочікуваним днем жіночого щастя, задоволення, радісних хвилин, квітів і пташок вітаю!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Світанки і тумани, моря і океани", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, улюблениця Ляшка Огневич продемонструвала знамениту позу з "Основного інстинкту".

Як повідомляв "Знай.uа", улюблениця Ляшка Огневич показала, що робить на ліжку в спокусливій сукні.

Також "Знай.uа" писав, що Злата Огневич завила від самотності напередодні 8-го березня.