Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала на території Російської Федерації, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram.

Зараз за її життям стежать близько 440 тисяч осіб, з якими вона поділилася несподіваною фотографією з підкорювачем "вовчиць" Олегом Винником. Гросу зазначила, що виконавець навіть порадив їй, як підписати цей знімок.

"Вчора @olegg.vynnyk порадив мені підписати це фото так: "Я з давно зниклим старшим братом", але я думаю доречніше буде написати, що втрачена була я🤪 але вже повернулася!:) Спасибі велике, Олег Анатолійович, за неймовірний концерт🤗 була щаслива побачити і почути наживо! Це справжній подарунок до 8 березня 🌹", - написала Аліна Гросу в підписі до публікації.

Аліна Гросу та Олег Винник, скріншот: Instagram
Аліна Гросу та Олег Винник, скріншот: Instagram

"З 8 березня!!! Приїжджай в Черкаси з концертом!!!❤️❤️❤️❤️❤️", "З 8 Березня! Бажаю щастя, здоров'я, удачі і благополуччя!", "Добре виглядайте 🙌", "Як він добре сказав, Коли ви були трояндою, я б хотів мати таку троянду собі...", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, Олег Винник оригінально привітав "вовчиць" з 8 березня прямо зі сцени: "Даєте сили жити"

Як повідомляв "Знай.ua", Олег Винник зібрав найпотужнішу команду на "Голосі країни": місць майже не залишилося

Знай.ua писав, Олег Винник спантеличив фанатів сумним фото і розповів про труднощі: "Чим далі, тим складніше"