Український танцівник Женя Кот, серед іншого відомий як переможець шоу "Танці з зірками", де він був партнером майбутньої "холостячки" Ксенії Мішиної, привітав жінок з 8 березня і поділився відвертою фотосесією біля гончарного круга.

Відповідна публікація була розміщена на його сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Дорогі Дівчата! Всі-всі-всі дівчата! Матусі, бабусі, подружки, сестрички, дружини !!!!

Вас всіх, наших коханих, хочу привітати зі святом 8 березня! Бажаю вам безмежного кохання! Великого, як гори, глибокого, як океан, безкрайнього, як блакитне сонячне небо і романтичного, як зоряне небо!" — написав Кот.

Однак не меншої уваги ніж привітання заслуговують й оригінальні фото. На них закохана пара стоїть біля гончарного круга. Кот, за своє звичкою, позує з оголеним торсом, який прикриває лише фартушок (через це дуже добре видно його татуювання), а ось на його дружині Наталії також можна побачити майку. Подружжя не соромиться обіймати і цілувати один одного, і через це їхні передпліччя й плечі вимазані глиною.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

На жаль, подружжя Котів не показало, які в них вийшли горщики, але, напевно, для них це не головне.

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина повністю оголилася для реклами

Як повідомляв портал Знай.ua, Мішина збирається вчити українок життя за гроші

Також Знай.ua писав, Мішина і Еллерт розкрили правду про битовуху