Популярний український співак, повелитель "вовчиць" і тренер 11 сезону "Голосу країни" Олег Винник розмістив цікаву публікацію, в якій нагадав глядачам проекту, кого він набрав у свою команду на завершальних сліпих прослуховуваннях.

Так, 47-річний виконавець хітів "Ніно" і "Вовчиця" показав виступи своїх фаворитів, один з яких може стати переможцем 11 сезону "Голосу країни".

"Команда OV у повному складі! Час познайомити вас з моїми останніми учасниками.

💥 Справжній полтавський пацан, який ніколи не допустить, щоб за нього щось робили - Андрій Діденко.

💥 Завзята, сильна і непохитна - Ірина Шабан.

Популярні новини зараз
Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

💥 Рокер, який змагається сам з собою і дуже круто це робить - Костянтин Нікулін.

💥 Талановита юна львівська красуня, що завжди постоїть за себе - Ярина Малишняк.

💥 Чуттєвий голос, який я хотів розцілувати, і зробив це за допомогою кнопки 😄 - Діляра Дідаркізи", - написав артист.

Раніше ми писали про те, що Олег Винник розкрив Дмитру Гордону правду про особисте життя: "Зняти штани?" На думку зірки, особисте життя артиста – це найсвятіше, що у нього є.

Нагадаємо, Олег Винник оригінально привітав "вовчиць" з 8 березня просто зі сцени: "Даєте сили жити".

Як повідомляв портал Знай.uа, "холостячка" Ксенія Мішина замахнулася замінити "вовчицам" Олега Винника: знайдіть 10 відмінностей.

Також портал Знай.uа писав, що красуня з Франківська підкорила Олега Винника на "Голосі країни" і розлютила всіх вовчиць.