Оля Полякова - українська співачка і телеведуча, яка не боїться бути смішною і неконвенційною. 8 березня співачка разом зі своїми донечками вирішила насипати снігу на гору, щоб можна було на ній кататися.

Процес з'їжджання униз співачка зняла на відео, яке опублікувала на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”. На відео можна побачити, як молодша донька з'їжджає на шматі поліетилену униз, при цьому вона їде на снігу, а навколо неї - лиса земля. Оля сміється, її дитина сміється, видно, що їм весело і добре.

“Королева ночі” з'їхала і сама на цій “штучній” гірці - вона виклала про це відео в мережу. У сірій шапці і жовтій куртці Оля вмощується "п'ятою точкою" на сніг і їде, на фініші гальмує і перевертається, багато сміється і регоче. Не дивно, адже катання на гірках справді завжди підіймає усім настрій, навіть якщо на календарі 8 березня, а в тебе не те щоби багато снігу.

Оля Полякова, скріншот Instagram @polyakovamusic
Оля Полякова, скріншот Instagram @polyakovamusic

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

У свій вихідний співачка не лише каталя на гірках, але й пішла паритися у баню - про це вона повідомила у своїх сторіз. Саме в бані зірка побажала усім дівчатам насолоджуватися життям.

Оля Полякова, скріншот Instagram @polyakovamusic
Оля Полякова, скріншот Instagram @polyakovamusic

Раніше ми повідомляли, Оля Полякова в образі ельфійки показала, на що здатні її нескінченні ніжки.

Як повідомляв "Знай.uа", гімнастка Різатдінова затьмарила Полякову на"Ліпсінк батл".

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова в жаркому танці показала, що у неї між ніг.