Відома українська співачка Ірина Федишин частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 370 тисяч осіб.
Сьогодні у всьому світі святкується Міжнародний жіночий день і виконавиця вирішила поділитися своїм відчуттям минулих концертів у Сумах.

"Це були незабутні 2 концерти в Сумах, як я скучила за такими емоціями, спасибі м. суми, за неймовірну підтримку, оплески, подарунки та квіти❤️", - написала вона у підписі до публікації.

Ірина Федишин, скріншот: Instagram
Ірина Федишин, скріншот: Instagram

При цьому постала Ірина Федишин за столиком перед великим дзеркалом, на якому можна помітити безліч квітів. Торт та інші ласощі. Одну з них вона навіть взяла в руки. "Це було проооосто неймовірно, дякую❤️❤️❤️", "Красива ❤️❤️❤️ зі святом вас) щастя, здоров'я, виконання всіх заповітних бажань😍", "Чекаємо в місто Ромни😍❤ ️", "Щиро дякую за ваші емоції та пісні. Шкода що не було фото для нас, ваших фанатів))))", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ірина Федишин запалила з двома маленькими чоловіками: неможливо не закохатися. Вона "запалила" разом зі своїми синочками. Зірка показала запальні танці зі своїми дітьми під пісню "Василина".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Федишин показала свою "зубасту" копію: "Немов ангел"

Знай.ua писав, весняна Ірина Федишин засвітила найулюбленішого чоловіка: "Ці очі"