У соціальній мережі Twitter з'явилося безліч публікацій, пов'язаних з обговоренням, хто в Букінгемському палаці постає в якості расиста і дозволяє собі коментувати колір шкіри малюка Меган Маркл і принца Гаррі.

При цьому кандидатур у обговорюють не так багато. Всіма відома телеведуча Опра Вінфрі заявляє, що це не королева Єлизавета II і не її чоловік принц Філіп. Головний претендент-принц Чарльз-батько Гаррі.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images

Ще за життя Принцеса Діана розповідала, що чоловік був вкрай незадоволений рудим кольором волосся молодшого сина. Тут же справа набагато серйозніше-адже онук міг народитися темношкірим. За іншою ж версією-образити Меган Маркл міг принц Вільям. В Інтернеті помітили, що дівчина жодного разу не згадала його в інтерв'ю, а ось Гаррі з сумом повідомив, що у них з братом зараз непростий період у відносинах.

Королівська сім'я, за словами інсайдером, весь день проводить на екстрених нарадах.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"До того, як він перестав відповідати на мої дзвінки ... Я просто подавився чаєм #OprahMeghanHarry (також мої гроші на Чарльза і Каміллу, які розповідають про колір шкіри дитини)", - говорить один з користувачів в Twitter.

"Меган сказала, що підняла трубку і подзвонила королеві, коли дізналася, що принц Філіп знаходиться в лікарні. (Я думаю, це означає, що ні королева, ні Філіп не прокоментували відтінок шкіри. Насправді це повинен був бути Чарльз або Вільям)", - заявляє інший користувач.

Нагадаємо, Єлизавета II відвернулася від онука Гаррі через скандальне інтерв'ю

Як повідомляв "Знай.ua", Меган Маркл і принц Гаррі розсекретили стать майбутньої дитини: хто народиться у вигнанців королеви Єлизавети II

Знай.ua писав, Меган Маркл ледь не довели до суїциду в палаці, вагітна дружина принца Гаррі все розповіла