Шоу “Маска” не припиняє дивувати українців. Зустрічайте сексуального Вовка, який спокусив навіть Олю Полякову.

Анонсом нового персонажа ділиться офіційний інста-акаунт телешоу.

Розважально-вокальне шоу “Маска”, яке виходить щосуботи, продовжує дивувати. Відтепер на шоу зявлятимуться маски-зіркові гості. Як і у випадку зі звичайними масками, під образом приховується зірка української сцени, спорту і культури. Проте гості не беруть участь у загальних перегонах, вони приходять заспівати, розіграти детективів і розкрити своє обличчя.

Наступного тижня на сцену вийде Вовк, шматочок його виступу показали у рекламі-анонсі наступного випуску. Його образ настільки яскравий, що Оля Полякова не втрималася і зізналася, що він "Сексі".

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Рухи вовка надзвичайно звабливі і майстерні, не дивно, що велика кількість підписників сторінки “Маски” у “Інстаграмі” впевнені, що під цієї маскою ховається Макс Барських.

Минулого тижня гостем був Махаон. Під ним ховалася Наталія Могилевська, яка перед тим, як показати своє обличчя, майстерно жартувала і дратувалася з детективами. Вони були настільки спантеличені, що пропонували кардинально різні варіанти. Настя Каменських заради сміху запропонувала, що під маскою Махаона ховається Могилевська - яке ж було здивування, коли її жарт справдився на правду.

Нагадаємо, Оля Полякова на шоу "Маска" розкрила головну таємницю всіх дорослих: "Ми ніколи не…"

Як повідомляв "Знай.ua", милий Циклоп з "Маски" змусив Каменських потрясти сідницями: "Для якоїсь п*рнушки"

Знай.ua писав, Данилко перетворився на Бреда Пітта на шоу "Маска": "Портрет ідеального чоловіка"