Олег Винник похвалився своїми 16 самородками — учасниками й учасницями шоу "Голос країни"

У неділю 7 березня завершився етап сліпих прослуховувань на шоу “Голос країни” на телеканалі “1+1”. За попередні тижні усі наставники відбирали талановиті голоси, після цього розпочнеться наступний етап - вокальні бої.

У кожній команді - 16 учасників. До Олега Винника пішли: Андрій Кудінов, Богдан Муха, Галина Куришко, Анна Шеррі, Сергій Нейчев, дует Folk Ladies, Роман Семенчук, Віталій Борисюк, Сергій Коваленко, Володимир Кавелін, Андрій Діденко, Ірина Шабан, Костянтин Нікулін, Ярина Малишняк, Діляра Дідаркизи. Співак не раз наголошував, що шукає голоси, які б ішли з сердець, особливу увагу приділяв "рокерам" і "народникам". Зірці вдалося сформувати надзвичайно сильну команду - можна відзначити, наприклад, "чоловіка з жіночим голосом" чи східну красуню з Казахстану Дідаркизи.

Олег Винник вперше на цьому шоу у ролі наставника. Йому допомагали призвичаїтися до процесу сліпих прослуховувань усі інші наставники - Тіна Кароль, Монатік і Надія Дорофєєва. Потрібно відзначити, що Винник весь час дивував усіх своєї галантністю: він завжди роздавав компліменти дівчатам, як на сцені, так і в тренерських кріслах. Він намагався підтримати учасників, до яких не повернулися. Цікаво подивитися на пари, які сформує співак зі своїх учасників, а також почути пісні, які вибере для них.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, Олег Винник оригінально привітав "вовчиць" з 8 березня просто зі сцени: "Даєте сили жити".

Як повідомляв портал Знай.uа, "холостячка" Ксенія Мішина замахнулася замінити "вовчицам" Олега Винника: знайдіть 10 відмінностей.

Також портал Знай.uа писав, що красуня з Франківська підкорила Олега Винника на "Голосі країни" і розлютила всіх вовчиць.