Відомий український телеведучий, шоумен, ексчоловік переможниці "Танці з зірками" Санти Дімопулос, Андрій Джеджула вдруге став батьком. Це сталося після скандалу, пов'язаного з домашнім насильством.

Він часто ділиться з шанувальниками всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 190 тисяч осіб. Зараз Андрій Джеджула розповів їм, як рівно 5 років тому, 8 березня, втратив найулюбленішу людину - маму. Телеведучий зазначив, що вона цього року могла б посміхатися, сидячи за столом. Однак о 16:55 того дня її не стало.

Андрій Джеджула і Юлія Леус в пологовому, фото Instagram
Андрій Джеджула і Юлія Леус в пологовому, фото Instagram

"Мало хто знає, що 8 березня тепер у мене тільки закріплено за мамою! Сьогодні моя сестра (у нас різні мами) запитала мене: ну що, відпустило? Хоча чула, що ніколи не відпускає! І я відповів: Якщо відпустить, то я і не був сином зовсім! А так притупило біль! Час унікальний лікар, зрівняльник і вирішувало всіх життєвих труднощів! Цього року на поминках, я перший раз посміхнувся усміхненою мені з портрета на пам'ятнику мамі! Посміхаюся і кажу, Мам, а че з погодою? І тут же вийшло сонечко!❤",- написав Андрій Джеджула в публікації.

Він зазначив, що п'ять років тому з ранку подзвонив мамі по телефону, щоб привітати. Через тата відправив букет і домовився приїхати до 18:00. Однак батько подзвонив йому о 16:55, коли телеведучий був на півдорозі і сказав, що мамі погано. Джеджула заявив, що тато тоді ще не зрозумів, що вона вже пішла. Він дав трубку доктору, який і заявив безапеляційно, що вона померла. При цьому сказав він це так, що Андрій готовий був "укласти" доктора поруч, якби доїхав набагато швидше.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Андрій Джеджула і Юлія Леус, фото Instagram
Андрій Джеджула і Юлія Леус, фото Instagram

"Мені здається МОЗ повинен ввести якийсь курс для підвищення толерантності і використання правильних слів, коли повідомляєш про смерть близького родича! Разом, я приїхав на 30 хв пізніше, вона була як жива, тільки не жива фізично! Я намагався робити штучне дихання, я говорив з нею, кричав, тряс, в надії, що помилка, обіймав, цілував, гладив мляве але ще тепле тіло матусі!😢 Потім приїхав мій друг Олег і сказав: "Андрію, вижени всіх і Залишся наодинці з нею! Скажи все, що не сказав! Це найважливіші кілька годин у прощанні з мамою!", - додав він.

Зараз Джеджула відповів на питання, чи відпустило його. Він заявив, що з часом лише припекло рану, що кровоточить. Однак вона досі болить, кожен раз, коли хтось каже-це приготувала мама, їздив до мами, дзвонила або заходила - мама. Його син прощаючись написав листівку, яку поклав на могилу. У ній говориться: "Бабуся! Будь щаслива на новому місці!!!! Царство тобі небесне!🙏🙏🙏".

Мама Андрія Джеджули, скріншот: Instagram
Мама Андрія Джеджули, скріншот: Instagram

Нагадаємо, побита Андрієм Джеджулою дружина народила доньку: помиритися

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Джеджули після домашнього насильства народила дитину: Андрій особисто "приймав" пологи

Знай.ua писав, дружина Джеджули після насильства і загрози викидня народила, названо ім'я крихти: "Це любов..."