На офіційній сторінці проекту "Голос країни" у соціальній мережі Instagram частенько з'являються публікації, пов'язані з учасниками шоу, їх анкетами, зірковими суддями. А зараз черга дійшла до незмінної пари улюблених ведучим - Катерини Осадчої та Юрія Горбунова.

У шанувальників проекту вирішили поцікавитися, який з чотирьох представлених образів подружжя їм сподобався найбільше. У трьох з чотирьох-Катерина Осадча постає в сукні, тоді як Юрій Горбунов завжди носить костюм. Але в двох випадках під низ використовувалася сорочка, в інших - сіра футболка.

"Незмінна пара улюблених ведучих "Голосу країни". Поділися в коментарях, який з образів @kosadcha @gorbunovyuriy тобі сподобався найбільше?⬇", - написано в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Вони завжди найкращі в світі😻 😻 😻 🔥❤", "Кращі❤️🙌", "Всі прекрасні❤️❤️", "Однозначно 4", "Всі чотири❤️📌", "1 і 3", "🔥4", "2, 3😍", "2 🔥🔥🔥🔥", "2😍🔥", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олег Винник зібрав команду "Голосу країни": від чоловіка з жіночим голосом до казахської красуні

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Горбунов показав, з ким розважається на вихідних: поки Осадча не бачить. Треба сказати, що подібні знімки - не рідкість.

Знай.ua писав, до Дорофєєвої на Голос країни прийшла людина з минулого і відкрилося давнє обіцянку: "Коли вона..."