Маша Єфросиніна показала батл за сексуальний образ з Іваном Колісниченком, який оголив свій торс на сцені.

Українська телеведуча і громадський діяч Маша Єфросиніна з'явилася в новому випуску "Ліги Сміху" в костюмі з латексу. У Stories Instagram запустили опитування, хто сексуальніше, і для порівняння поставили поруч дві фотографії.

На першій по сцені йде струнка Маша в латексних штанях і майці на високих підборах, а на другій – Іван в різнокольорових штанях і перуці. При цьому артиста складно назвати струнким, хоча в коментарях і відзначили, що він качок.

"Перемога Вані очевидна!",- пише Єфросиніна.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Аналогічне фото гуморист, учасник команди "Стоянівка", чемпіон" Ліги сміху " Іван Колісниченко опублікував у своєму Instagram.

"Дивилися ефір Ліги Сміху? Як вам?",- написав він.

Шанувальники з гумором поставилися до такого знімка артиста і відзначили його Класні штани. А деякі були не такими позитивними і написали, що йому пора на дієту.

"Качок", "Сильно", "Ваню на дієту", "Супер ефір", "Класні штанці", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Єфросиніна похвалилася волохатим костюмчиком для рольових ігор.

Як повідомляв "Знай.uа", "Квартал 95" одягнув Єфросиніну в латекс, щоб запалити прямо на сцені.

Також "Знай.uа" писав, що Маша Єфросиніна заговорила про нове життя з сантиметрами на талії.