Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість повернувся з сонячного Майямі, де відпочивав з красунею-дружиною Лілією і їх сином Леоном трохи більше місяця.

Так, Лілія Яма трепетно привітала численних прихильниць з Міжнародним жіночим днем 8 березня, зазначивши, що майже 90% її аудиторії - дівчата. Зірка побажала українкам безліч квітів і подарунків щодня і закликала пам'ятати, що кожна жінка - унікальна. Пост з теплими словами дружина танцюриста доповнила стильним портретним кадром, примірявши бежеве вбрання з глибоким декольте і показавши обличчя зблизька.

"Майже 90% моїх підписників - дівчата.🥳🥰💃🏻
Хочу Привітати💐кожну з вас і нагадати - кожна з вас унікальна і жодної в цілому білому світі нема такої, як ти.😍♥️

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Ми даруємо життя, надихаємо, змінюємо, любимо, оберігаємо, піклуємося...🥰♥️🤗

Розквітайте та прикрашайте собою цей Світ.🌍
Бажаю квітів і подарунків кожного дня!..💃🏻🔥🎊😘🤩🤗

Обійняла кожну...🤗"

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.