Пішла з життя автор величезної серії детективів Тетяна Полякова.

Останні кілька років вона боролася з онкологією і померла в 61-річному віці.

"Тетяна Полякова померла у Володимирі. Кілька років боролася з онкологічною хворобою. Прощання відбудеться 10 березня о 10:00 у Свято-Успенському Княгининому монастирі", - повідомила її менеджер Валерія Сергєєва.

Жінка написала понад 90 книг в жанрі детективів і регулярно входила в топ-10 найбільш видаваних авторів в Російській Федерації. Про це йдеться на сайті видавництва "Ексмо", з яким вона і співпрацювала. Пару років тому, в 2019-му, Полякова була на п'ятому місці в цьому рейтингу.

Тетяна Полякова, скріншот: Youtube
Тетяна Полякова, скріншот: Youtube

За книгами Тетяни були зняті кілька фільмів, включаючи "Чорта з два", "Тонка штучка", серіалів - "Як би не так", "Тінь бабки" і "Норовлива мішень".

Тетяна Полякова народилася у Володимирі і згодом закінчила філологічний факультет Іванівського державного університету. Після цього вона влаштувалася вихователів в дитячий сад, щоб її дитину туди прийняли і пропрацювала там 14 років. Писати почала для власного задоволення більше 20 років тому, в 1997 році. При цьому" не дружить " з технікою, записуючи придумані історії в зошиті.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, помер геніальний блогер-Поліглот, який вміє спілкуватися на 50 мовах міра

Як повідомляв "Знай.ua", геніальна художниця пішла з життя: ніколи не виходила заміж і дожила до 107 років

Знай.ua писав, медуза вперше вбила людину за останні 15 років, хлопчик помер у лікарні