Народна артистка України Таїсія Повалій і подружка колишнього президента Віктора Януковича останнім часом частенько радує своїх шанувальників на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 260 тисяч осіб.

Зараз же жінка поділилася спільним знімком з російським підприємцем, доктором економічних наук, поетом і членом Спілки письменників РФ Михайлом Сафарбековичем Гуцерієвим. 9 березня він святкує 63-й День Народження і Таїсія Повалій не змогла обійти цей день стороною, щоб не привітати чоловіка.

Таїсія Повалій, скріншот: YouTube
Таїсія Повалій, скріншот: YouTube

"Шановний, дорогий Михайло Сафарбекович! Від щирого серця вітаю Вас з Днем Народження! Бажаю Вам міцного Здоров'я, найфантастичніших планів та їх чарівного виконання! Від щирого серця дякую Вам за високу творчість і можливість бути його частиною! З величезною Любов'ю і захопленням, завжди Ваша Таїсія Повалій❤️❤️❤️", - написала вона у підписі до публікації.

Таїсія Повалій, скріншот: Instagram
Таїсія Повалій, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"З днем народження геніального автора!🥳 🥳 🥳Здоров'я,натхнення і всіх благ!Нових пісень і творчих перемог вашому прекрасному тандему❤️", "З днем народження, прекрасного автора чудових хітів!!!!👏👏👏💥💥💥💐", "Всіх благ маестро Михайлу Гуцерієву🙏 🌈❤", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, перейшла на блатоту? Повалій анонсувала спільний виступ з російським шансоньє Трохимом

Як повідомляв "Знай.ua", що повернулася в Україну Повалій "схаменулася" через роки і в усьому розкаялася: "Страждала і падала"

Знай.ua писав, Повалій показала, як це потрібно робити в літаку: "Мене не бачили, це дуже..."