Відомий репер Тіматі подарує переможниці "Холостяка" обручку за 300 тисяч доларів.

У російській версії нового "Холостяка" головним героєм став репер Тіматі. Зйомки в самому розпалі і чоловік вже готується до найважливішого рішення – вибору тієї самої жінки.

Він вирішив презентувати переможниці шоу, ім'я якої глядачі зможуть дізнатися тільки після виходу фіналу на екрани, обручку з білого золота з одним великим і розсипом дрібних діамантів.

Відомо, що коштовність коштує дуже дорого – 300 тисяч доларів.

Тіматі, фото з Instagram
Тіматі, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Я дуже довго вибирав цю обручку. Це дійсно особлива річ. Такі речі дарують на пізньому етапі, коли пропозицію роблять. Великий такий серйозний крок. Я навіть з деяким трепетом думаю про те, як я подарую кільце тій дівчині, яку вибрав", - говорить Тіматі.

Відомо, що Тіматі по ходу проекту змінював правила під себе. Зокрема, дарував дівчатам величезні букети і не скупився на побачення в найдорожчих закладах Дубая.

Раніше ми повідомляли, українці проголосували за фавориток "Холостяк-11", гімнастика, навчання і любов до мотоциклів.

Як повідомляв "Знай.uа", про учасниць" Холостяка " Заливако дізналися найголовніше, хто став фавориткою українок.

Також "Знай.uа" писав, що власниця секс-шопу з "Холостяка" виправдалася за свій зовнішній вигляд в кадрі.