У Львові покупець придбав у супермаркеті випічку з "живою" начинкою - просто на тісті лежав труп таргана.

Детальніше про це написав Telegram-канал "Народний Ревізор".

Неприємний інцидент стався в популярному львівському супермаркеті "Арсен", розташований на вулиці Зелена, 147. Покупець придбав у відділі випічки, здавалося б, свіжу булочку, однак при розпакуванні його чекав неприємний сюрприз: просто на тісті зверху лежав труп таргана.

"Після останнього відвідування покупцем відділу кулінарії санітарно-епідеміологічна станція міста отримала додаткову роботу. У магазині повернули гроші, але апетит клієнту вдасться повернути ще не скоро", - зазначено в повідомленні.

Про те, як тарган потрапив в булочку залишається тільки здогадуватися. Однак, очевидно, що в супермаркеті або погано, або взагалі не проводять дезінсекцію.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Варто нагадати, що таргани є переносниками багатьох захворювань: дизентерії, гастроентериту, ряду урогенітальних інфекцій, сальмонельозу, менінгіту, пневмонії.

Нагадаємо, що львів'янка придбала в кулінарії супермаркету булгур з грибами для дитини, проте в готовій страві був помічений величезний металевий предмет.

Як повідомляв портал Знай.uа, українець купив собі пляшку пива в магазині, а вже вдома помітив, що в закритій тарі плаває дивний осад.

Також Знай.uа писав, що Українка купила заморожену рибу і мало не посивіла:" худне " на очах. Супурга голови Організації" Патріот " розповіла про прийом рибного магазину, який штучно додає вагу продукту.