У Підмосков'ї 32-річний чоловік розправився з 45-річною тіткою і трьома її онуками.

Про подробиці події розповідають росСМИ.

Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 7 березня, в місті Лікіно-Дулево, Підмосков'я, РФ. Дочка загиблої Ірина прийшла ввечері додому, проте ніхто не відкривав їй двері. На дзвінки її мати, яка залишилася в квартирі з трьома онуками, не відповідала, що стривожило жінку. Вона звернулася в поліцію, щоб ті зламали двері і з'ясували, що сталося.

Коли Ірина потрапила в квартиру, була в шоці від побаченого: на дивані лежала її 45-річна мати, яка ніби прикривала тілом 2-річних близнюків, а за диваном лежала 8-річна дівчинка. Всі вони були в крові і без ознак життя. На той момент в квартирі знаходився також 32-річний племінник загиблої Сергій.

Квартира / фото : Слідчий комітет РФ
Квартира / фото : Слідчий комітет РФ

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловік не спробував втекти з місця злочину і не чинив опору при затриманні. Він зачаївся в квартирі, закривши вхідні двері на 3 замки. По всьому приміщенню були розкидані дитячі речі-все в крові і навіть футболка підозрюваного. Коли поліцейські спробували вивести Сергія, він почав кататися по підлозі, тому його довелося фактично виносити на руках.

У Слідчому комітеті поділилися подробицями: підозрюваний у вбивстві був затриманий і направлений судом під варту на 2 місяці. У його крові виявили алкоголь і наркотики, а найближчим часом буде проведена психолого-психіатрична експертиза.

Нагадаємо, що у Києві теща порішила зятя на очах у дочки і осиротила двох онучат.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові на одній з вулиць міста сталася НП, там жінка випала з вікна багатоповерхівки.

Також Знай.uа писав, що у Москві батько забив до смерті малолітнього сина, якого забрав у матері на вихідні.