Верховна Рада закуповує презервативи

Серед багатомільйонних витрат на прокат елітного Mercedes, м'ясні делікатеси, шафи і телевізори для кабінетів посадовців Апарату Верховної Ради можна знайти не менш вражаючі предмети закупівель. Цього разу, неабияку увагу привернули презервативи та десятки тисяч одиниць туалетного паперу - саме ці лоти замовило профільне Управління Парламенту на офіційному сайті майданчика електронної системи публічних закупівель ProZorro.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Тарасу Шевченку - 207: топ несподіваних фактів про неймовірного оригінала, модника і любителя жінок

9 березня Україна святкує День народження генія, чудового поета та художника, неймовірно сильного поборника свободи Тараса Шевченка. Більшість з нас знає його як Кобзаря, затурканого нескінченним засланням та померлого в бідності, проте насправді його біографія всипана неточностями, стереотипами та фейками.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Вас здивують декілька фактів про генія української думки, які чомусь не розповідають у школах.

Тарасу Шевченку - 207
Тарасу Шевченку - 207

Розлючені українці під вікнами у Зеленського накинулися на суддів

У Києві поруч з "Президент готелем" де проходить з'їзд суддів про обрання членів Вищої ради правосуддя, відбулася акція протесту на підтримку Сергія Стерненка та проти запланованих виборів.

На думку протестувальників, саме недобросовісні судді ВРП і КСУ забезпечують "суддівське свавілля і відсутність справедливості в країні".

Українцям показали, як працівники "Нової пошти" кидаються посилками

Стало відомо про те, як Нова пошта доставляє товари своїм клієнтам. Поводження з вашими посилками зняли на камеру і опублікували в мережу.
На кадрах видно, як співробітник НП просто жбурляє посилки.

Нова Пошта, фото: скріншот з відео
Нова Пошта, фото: скріншот з відео

Священник здивував парафіян репом під час богослужіння

У церкві рибальського села Бертонпорт, де проживає близько 300 осіб, під час онлайн-трансляції богослужіння в церкві отець Пет включив реп-пісню "Young Prophet" після слів "Во ім'я отця і сина".