У королівській родині Великобританії відреагували на скандальне інтерв'ю принца Гаррі і Меган Маркл.

Офіційна заява була опублікована в мережі.

Відомо, що нещодавно у світ вийшло скандальне інтерв'ю Опри Вінфрі з колишніми членами королівської сім'ї принцом Гаррі і Меган Маркл. Зіркова пара повідала телеведучій, що під час життя в палаці їх ще не народжена дитина піддавалася расизму з боку придворних.

У королівській родині боялися, що хлопчик народиться з темним кольором шкіри як у його мами і навіть вирішили змінити через це традиції, не надавши йому Королівський захист. Меган і Гаррі також розповіли про важкі часи, які їм довелося пережити.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У Букінгемському палаці не пройшли повз інтерв'ю і вже дали офіційну реакцію на нього. У листі висловили співчуття з приводу важких часів принца Гаррі і Меган Маркл, а також заявили, що вони все одно залишаються улюбленими членами сім'ї.

"Вся сім'я засмучена, дізнавшись повною мірою, наскільки важкими були останні кілька років для Гаррі і Меган. Підняті питання, особливо расизм, викликають занепокоєння. Хоча деякі спогади можуть відрізнятися, до них ставляться дуже серйозно, і сім'я буде вирішувати їх в приватному порядку. Гаррі, Меган і Арчі завжди будуть улюбленими членами сім'ї", - зазначено в листі.

У мережі також не промовчали з цього приводу:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Єлизавета II звернулася до світу після скандального інтерв'ю Меган Маркл:"Не має собі рівних".

Як повідомляв портал Знай.иа, Меган Маркл труїли за колір шкіри сина: під підозрою брат і батько принца Гаррі.

Також Знай.иа писав, що сімейна ідилія принца Гаррі і Меган Маркл зігріла серця всьому світу: "все було заради цього".