Тренери популярного вокального шоу "Голос країни" вже набрали необхідну кількість учасників у свої команди на етапі сліпих прослуховувань.

Так, в неділю, 7 березня, талановиті вокалісти зайняли останні місця в командах Олега Винника, Дмитра Монатіка, Надії Дорофєєвої і Тіни Кароль.

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram нагадали, хто встиг розгорнути крісла наставників в останній момент.

"За свою мрію потрапити на проект боровся Сергій Лазановський. Він заспівав хіт Calum Scott – U are the reason і підкорив серця двох тренерів. Хлопець став учасником команди Дорофєєвої.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Прийшла на вокальне шоу і Катерина Гладій, яка працює диспетчером з вантажоперевезень. Вона розгорнула крісла всіх зіркових наставників і зайняла останнє місце в команді Монатіка.

А ось давня знайома Наді Дорофєєвої – Катерина Суботова на сцені Голосу заспівала хіт групи The Hardkiss – "Гора". Своїм виконанням дівчина розгорнула відразу два крісла і стала учасницею команди Дорофєєвої.

Хлопець з незвичайним тембром Роман Вознюк для виступу вибрав пісню Tom Odell – Another Love. Він став останнім учасником команди Дорофєєвої.

Учасниця з Казахстану Діляра Даркізи давно мріяла заспівати на сцені українського "Голосу країни". Потужне виконання хіта Mariah Carey – My all вразило тренерів. Дівчина зайняла останнє місце в команді Винника", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, Олег Винник похвалився своєю командою на "Голос країни": "Хотів розцілувати, і зробив це".

Як повідомляв портал Знай.uа, "холостячка" Ксенія Мішина замахнулася замінити "вовчицям" Олега Винника: знайдіть 10 відмінностей.

Також портал Знай.uа писав, що красуня з Франківська підкорила Олега Винника на "Голосі країни" і розлютила всіх вовчиць.