Донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч підписників.

Нещодавно 16-річна модель і блогерка розмістила в соцмережі фотографії зі свого дня народження, який вона відсвяткувала 2 березня. На одному з кадрів Маша виглядає дуже сумною. Дівчина пояснила в підписі, що їй було нелегко прощатися з дитинством.

"Ось мої фоточки з др 💕 трохи сумно прощатися з дитинством але ми ж дорослішаємо і це нормально так що живіть сьогоднішнім днем і не жалкуйте ні про що !! Величезне дякую за чудове свято 🎀", - написала донька Полякової.

2 березня юна модель і блогерка відзначила своє 16-річчя. Відомо, що дівчина відсвяткувала день народження спочатку з батьками і сестрою, а потім продовжила торжество в ресторані з друзями.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Однак на цьому свято не закінчилося – в п'ятницю Маша покликала додому гостей. Компанія грала в покер і фотографувалася на тлі красивої фотозони, яку організувала співачка.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова до 16-річчя доньки показала зворушливі архіви: "Не можу повірити".

Нагадаємо, 37-річна Оля Полякова вперше заговорила про наболіле: "Сьогодні я не мовчу".

Як повідомляв портал Знай.иа, донька Олі Полякової розплакалася і запила печаль алкоголем: "Найсумніший день народження".

Також портал Знай.иа писав, що 16-річна донька Полякової зробила рожевий макіяж хлопцеві на очах у всіх. Маша вигадала оригінальну розвагу.