Актори української студії "Квартал 95" приїхали відвідати українських прикордонників, про що свідчить спільне фото.

Відповідний знімок опублікував волонтер Юрій Тира в Facebook.

Відомо, що безліч українських зірок взяли участь у всеукраїнському турі "6992 км Державного Кордону", в якому виступають перед прикордонниками з концертами. Крім відомих виконавців до туру також приєдналися КОМІКИ студії "Квартал 95". Раніше під час поїздки в Київську та Житомирську області помітили команду "Ліги сміху", а зараз і основний склад кварталу приїхав в Луганську область.

Зокрема, порадувати українських службовців прибули Євген Кошовий, Олександр Пікалов, Юрій Карпов, Степан Казанін, Міка Фаталов, Юрій Ткач і Володимир Мартинець. В руках у теперішнього ватажка студії була табличка з написом: "Неможливого не буває! 130 окремий розвідувальний батальйон".

Квартал 95 / фото: Юрій Тира
Квартал 95 / фото: Юрій Тира

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Що конкретно робили актори кварталу в Луганській області-невідомо. Найімовірніше вони також приїхали з розважальною програмою в рамках туру.

У коментарях українці висловили радість і подяку за візит гумористів до захисників кордону, а один з активістів поділився ще одним фото з Євгеном Кошовим.

Нагадаємо, що Євген Кошовий вирішив у своїй манері привітати українок з 8 березня.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт розсмішив Юрія Ткача та Євгена Кошового на 50 тисяч гривень.

Також Знай.uа писав, що Потап показав, як розважається з лисим з "кварталу" Кошовим: "Непристойна".