Донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч підписників.

Нещодавно 16-річна модель і блогерка розмістила в своїх Insta Stories кумедну фотографію, на якій вона з'явилася зі своїм другом, молодим українським реп-виконавцем MacVin.

Маша вирішила здзвонитися з хлопцем по відеозв'язку і зробити скріншот їх розмови. Друзі зображені зі смішними виразами облич, мабуть, їх спілкування було легким і невимушеним.

Маша Полякова з другом, скріншот з Insta Stories

2 березня юна модель відзначила своє 16-річчя. Відомо, що дівчина відсвяткувала день народження спочатку з батьками і сестрою, а потім продовжила торжество в ресторані з друзями.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Однак на цьому свято не закінчилося – в п'ятницю Маша покликала додому гостей. Компанія грала в покер і фотографувалася на тлі красивої фотозони, яку організувала співачка.

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова до 16-річчя доньки показала зворушливі архіви: "Не можу повірити".

Нагадаємо, 37-річна Оля Полякова вперше заговорила про наболіле: "Сьогодні я не мовчу".

Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річна Маша Полякова розповіла, з чим їй довелося попрощатися назавжди: "Сумно".

Також портал Знай.uа писав, що 16-річна донька Полякової зробила рожевий макіяж хлопцеві на очах у всіх. Маша вигадала оригінальну розвагу.