Днями стало відомо про моторошне вбивство в російському Санкт-Петербурзі. Молода модель під час сварки проломила череп рідній бабусі, професору пульмонології.

Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу "Mash на мийці".

Інцидент стався в Санкт-Петербурзі. Зазначається, що 25-річна манекенниця Ірина в стані алкогольного сп'яніння побила до напівсмерті 81-річну родичку (її ім'я залишилося невідомим).

Дівчина колотила бабусю руками по голові та обличчю. Нападниця звернулася за допомогою, коли літня жінка вже лежала на підлозі. За інформацією каналу, співробітники поліції, які приїхали на місце події, затримали нетверезу модель.

Поліція Росії, фото з вільних джерел
Поліція Росії, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Дівчина стверджувала, що її бабуся сама впала і вибила собі око. На даний момент постраждала знаходиться в лікарні. Лікарі оцінюють її стан як критичний.

Також відомо, що співробітники правоохоронних органів розкрили брехню злочинниці та завели на неї кримінальну справу про умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю жінки.

скріншот поста

Нагадаємо, у Росії затримали 17-річного хлопця, який підозрюється у вбивстві своєї сім'ї – матері, батька і 12-річної сестри.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві теща зарізала зятя на очах у доньки і осиротила двох онучат.

Також портал Знай.uа писав, що у Москві батько забив до смерті малолітнього сина, якого забрав у матері на вихідні.