З Кіровоградської області прийшли доволі тривожні новини. Так, з'явилася інформація, що в селищі Степове (Новоукраїнський район) на смерть замерзла однорічна дитина. Місцеві правоохоронці розслідують загибель хлопчика, з'ясовуються точні обставини його смерті.

Про це стало відомо завдяки повідомленню регіонального управління Національної поліції України.

Повідомляється, що в суботу, 6 березня, до поліції із заявою про зникнення дитини звернулася його мати.

"Тіло дитини знайшли на території населеного пункту без ознак життя. Попередня причина смерті - переохолодження. В ході розслідування встановлено, що дитина самостійно покинула будинок через незачинені двері. Слідчі дії тривають", - заявляють поліцейські.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Селище Степове, скріншот: Facebook
Селище Степове, скріншот: Facebook

Інформація за даним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або особою, щодо якої встановлено опіку або піклування (ст.166 КК України). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк від 2 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Варто також нагадати нашим читачам, що мати вбила двох своїх дітей, а після цього наклала на себе руки, повісившись у власній квартирі.

Жахлива трагедія сталася в російському Воронежі. Як повідомляють місцеві ЗМІ, труп 20-річної доньки з колото-різаними ранами, задушеного семирічного сина і повішену 43-річну дружину виявив глава сім'ї, коли повернувся з роботи.

Раніше повідомляли, доглядальниця жорстоко побила 98-річну стареньку заради грошей, на крики збіглися сусіди.

Як повідомляв Знай.uа, шаманка забила 9-річну дівчинку палицею, виганяючи "злих духів": мати стояла і дивилася.

Знай.uа писав, чоловік застрелив 9-річну доньку сусіда за галасливий ремонт.