Відома телеведуча Леся Нікітюк своїй величезній аудиторії шанувальників показала пародію на Тіну Кароль.

Народна ведуча Нікітюк часто ділиться зі своєю багатомільйонною армією шанувальників кадрами зі свого особистого життя. Цього разу в Stories Instagram Леся Нікітюк записала Короткі відео з аеропорту і показала, що кудись летить разом з мамою. Однак зберегла інтригу для фанатів і навіть згадала Тіну Кароль, а вірніше спародіювала її інтонацію і фразу, яка стала мемом в лютому.

"Добрий ранок. А куди я прийшла? А куди? А куди я прийшла? А куди я лечу? А куди? Мама Кет, А куди ми летимо? А куди я лечу, розповім, а куди?",- каже Леся.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше Тренер вокального шоу "Голос країни" і ведуча проекту" Танці з зірками "Тіна Кароль в соціальних мережах публікувала відео, на якому Кароль показує себе і каже:" А куди я прийшла? Ла-ла-ла. Стережися", а під час цього вона мило сміється. На цьому ж відео вона показує магазинчик з солодощами і туфлями, які Тіна випустила під власним ім'ям.

Тоді ця фраза стала популярною і подібні відео публікували як фанати, так і українські знаменитості.

Раніше ми повідомляли, гаряча Леся Нікітюк задерла голу ніжку серед квітів.

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк похвалилася дорогоцінним кільцем на безіменному пальці.

Також "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк прокинулася серед пляшок і" поправила здоров'я " вином, ох вже це 8 березня.