Варто нагадати нашим читачам, що популярний український тревел-проект "Орел і Решка" відзначає своє десятиліття з великим розмахом. Цього разу до нього приєдналися зіркові телеведучі і просто "перлини" шоу-бізнесу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андрія Данилка в мережі Instagram.

Вєрка Сердючка на "Орел і Решка", скріншот: Instagram
Вєрка Сердючка на "Орел і Решка", скріншот: Instagram

Телеглядачі вже насолодилися подорожжю до Болівії разом з музикантами Michelle Andrade і Олексієм Завгороднім (Позитив), незабаром вони відправляться у віртуальну подорож до Колумбії разом з фронтвумен The Hardkiss Юлією Саніною і співаком ALEKSEEV.

Але головний сюрприз - попереду. Адже фінальний випуск "Нового сезону" проведе найяскравіша зірка українського шоу-бізнесу - Вєрка Сердючка - разом зі своєю мамою! А компанію їм складе чарівна співачка Віра Брежнєва.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Вєрка Сердючка на "Орел і Решка", скріншот: Instagram
Вєрка Сердючка на "Орел і Решка", скріншот: Instagram

"Десять років тому команда "Орла і Решки" вперше вирушила в подорож. Чесно зізнаємося, тоді ми й гадки не мали, що в результаті вийде півтисячі цікавих випусків! І ось ми зняли заключний випуск зіркового сезону "Орел і Решка. Новий сезон", і він буде супернезвичайним! Ми невипадково запросили ведучими цього випуску Вєрку Сердючку і Віру Брежнєву. Адже в цей уїк-енд не ходитимемо по музеях і розглядати міські пам'ятники Барселони. Ми святкуватимемо! А яке свято без "Вечериночки " і "Харашо, все будет харашо"?", - обіцяє генеральний продюсер "Орла і Решки" Олена Синельникова.

Очікується, що випуск з Сердючкою і Брежнєвою увійде в історію тревел-шоу як найяскравіший, найсвятковіший та найвеселіший. А побачити його ви зможете в суботу, 17 квітня, о 10:00 на Новому каналі.

Раніше повідомляли, Сердючка налякала "перетворенням на Данилка", ось які сліди залишає грим.

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу виявилася трояндою з "Маски", українці не вірять очам: "Коли здогадалися?".

Знай.uа писав, у шоу "Маска" розкрили особистість тендітної троянди: шикарне весілля і хворобливе розлучення.