Популярна українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно зробила своїй доньці Маші на 16-ти річчя "нічні поздравляшки", продовжує радувати своїх шанувальників в мережі та ділиться цікавими кадрами.

На цей раз Оля похизвувалася походом до косметологічного кабінету. Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Олі Полякової в мережі Instagram.

Історія Олі Полякової, скріншот: Instagram
Історія Олі Полякової, скріншот: Instagram

"Роблю нову процедуру, яка називається фракс (фракційне омолодження - ред.). Це такий лазер, працює як прасочка. Розгладжує і загладжує", - розповіла Оля Полякова на селфі-камеру.

На опублікованих кадрах можна помітити вже звичну позу Олі Полякової, лежачи на кушетці косметолога з відкритим ротом. Оля розповіла, чого вона очікує від нової процедури "омолодження". Можна зрозуміти за виразом обличчя співачки, що на цей раз їй приємно, як лазер ходить по щічках.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

До слова, в Києві ціна на фракційне лазерне омолодження варіюється в залежності від складності вихідної проблеми пацієнта, бажаного результату і кількості процедур, необхідних для його досягнення. Суми стартують від 8 тисяч гривень, тільки за "омолодження" обличчя.

Раніше повідомляли, Ольга Сумська заплуталася в сукнях і просить українців про допомогу: "Яке краще?".

Як повідомляв Знай.uа, 16-річна донька Олі Полякової потрапила до лікарні: зіткнулася з небезпечною недугою.

Знай.uа писав, Єфросиніна схопилася за голову, надивившись на груди Полякової: "Погоджуся з чоловіками".