У середу, 10 березня, в Луцьку неповнолітні підлітки заради відео в соціальній мережі TikTok влаштували танці на кладовищі. Школярі фотографувалися з надгробками, поглумившись над могилами.

На опублікованому виданням "Таблоїд Волині" ролику можна помітити, що дівчина танцювала на могильній плиті.

Уточнюється, що учні однієї зі шкіл Луцька знімали відео на могилах невідомих їм людей, а також фотографувалися з портретами померлих.

Співробітники поліції виявили підлітків на місці злочину. Відкрито провадження через наругу над могилами. Пізніше підлітки публічно вибачилися за свою витівку.

"Я приношу свої вибачення за те, що фотографувався з чужим для мене портретом. Зараз стою біля могили цієї померлої людини і каюсь у своїх вчинках", – сказав один зі школярів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше ми писали про те, що юні тіктокери посперечалися на 100 доларів про те, що один з них зможе шльопнути по сідницям 33-річну дружину Потапа.

Нагадаємо, у Харкові дівчина роздяглася до ночнушки у вагоні метро перед іншими пасажирами. На такий вчинок її спонукало бажання зняти ефектний ролик для TikTok.

Як повідомляв портал Знай.uа, неповнолітня блогерка з Києва вибачилася за негативні висловлювання на адресу української мови.

Також портал Знай.uа писав, що зірка TikTok Даня Мілохін у короткій сукні оголосив про "заручини" з хлопцем.