Відома українська поп-діва і телеведуча Тіна Кароль показала фанатам відверті знімки з недавньої фотосесії.

Відповідний пост з'явився на сторінці співачки в Instagram.

Останнім часом Тіна Кароль стала активніше вести сторінки в соціальних мережах, презентуючи фанатам все більше колаборацій з відомими брендами, нові кліпи і Відверті фотографії. Поп-діва не соромиться свого тіла, активно демонструючи це в нових публікаціях.

Цього разу виконавиця показала гарячі фотографії з недавньої фотосесії: Кароль постала в нуарному образі, розпустивши локони на плечі і похвалившись розкішним бюстом у білій майці на тонких бретелях. Кадр виглядає заворожуюче, що не могли не помітити шанувальники.

"А роза любити його хотіла, але суть загрози – поламати шипи об тіло", - написала Тіна під фотографією.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Варто відзначити, що співачка опублікувала не одну фотографію, проте інші приховала від зайвих очей. Для того, щоб подивитися інші знімки Кароль пропонує спонсорувати її на ресурсі Patreon.

Шанувальники по достоїнству оцінили нові знімки виконавиці, залишивши масу позитивних коментарів під публікацією. Деякі також відзначили підпис Тіни, заявивши, що це рядки з нової пісні.

Нагадаємо, що "пухкеньку" Тіну Кароль не впізнали через різкі зміни: "це з фото з майбутнього?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль засвітила принади в халатику і зізналася в коханні.

Також Знай.uа писав, що Ігор Ласточкін втер ніс " корейцю "Ткачу: влаштував" дикі танці " не гірше, ніж Руслана.